sábado, 15 de octubre de 2011

epppsssss - aixó és nou!!!!

si, si... ara que ja tenim per la mà els conta-contes dels peques... posem a prova a la clientela ADULTA (uns més i altres menys) de la llibreria!!!!

Oi que ja estaveu cansats de que només es fessin coses per als nens? ja us hem sentit queixar-vos i reclamar-nos alguna activitat... doncs ens hem posat les piles i ja la tenim aquí!


ATENCIÓ NOIS, NOIES, SENYORS i SENYORES, que el proper
DIVENDRES, dia 28 d'Octubre a les 20:30 h.
tenim....

"LA MAR DE MISTERIOS" (sessió de contes de misteri per a adults)


La Cristina Salvador ens obrirà les portes d'aquest nou món amb la seva sessió "La mar de misterios", penso que molt adient per aquestes dates properes a Tots Sants. No és qüestió de fer por, sino d' endinsar-nos en aquesta sensació d' inquietud que provoquen alguns misteris per anar desenfilant-los fins a resoldre'ls... sempre que es puguin resoldre...




I per que ningú s' emporti cap sorpresa, ja us aviso que estarem tots molt i molt comodes asseguts al terra de la llibreria amb una catifa-puzzle de nens i alguns coixins (els afortunats)... es lo que hay!

Aprofiteu que com és el primer cop que fem narradors, la sessió és gratuïta!!! si surt bé i aconseguim una continuïtat, i potser alguna cadira, segurament haurem de posar un preu "simbòlic" si no aconseguim cap subvenció cultural... que em penso que ara per ara està complicat!!!

Dades tècniques:
On? Llibreria La font de Mimir c/ Costa i Cuxart, 5 - telf. 93.340.16.16
Quan? Divendres 28 d'Octubre a les 20:30 h.
Durada aprox. 1 hora
Edats: joves de 14 a 114 anys
Preguem confirmeu assistència si esteu segurs de que vindreu!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario