lunes, 28 de noviembre de 2011

Ei, en Lopes !!!

Aquest dissabte hem tingut la nostra primera signatura de llibres oficial a La font de Mimir!!!



El guionista i actor JORDI SÁNCHEZ (reconegut pels seus papers a TV de "Lopes" a Plats Bruts i "Sr. Recio" a La que se avecina) va venir a la signar el seu nou llibre

HUMANS QUE M'HE TROBAT - HUMANOS QUE ME ENCONTRÉ 


En el seu llibre, el Jordi ens relata, amb humor i ironia, divertits episodis de la seva vida i ens parla de tot un seguit de personatges que han conformat el seu món, tant a la seva infantesa i adolescència allà als anys 70 com a la seva vida professional. Un llibre a camí entre el relat i l’ autobiografia, escrit amb la gracia que ha fet popular al seu autor. L'hem trobat prou entretingut i ens ha tret uns quants somriures!!!  

Bé, a lo que anava... que la cosa ha anat molt i molt bé i estem moooooolt contents i agraïts a l'autor-actor per la seva col.laboració i el bon rotllo... va tenir paraules per a tots i cada un dels seguidors que van venir a veure'l -que no van ser pocs-, i no va mirar malament als que  li van demanar que fes "pechoteees", és més, es va donar a tot el que li van demanar... sort que som tímids i no demanem gaire... en definitiva, que ens ho vam passar pipa, vam tenir la llibreria plena i vam poder fer uns riures amb ell... no se puede pedir más!!!!

També volem agraïr als nostres amics col.laboradors per ajudar-nos en tot (com sempre, sou un sol), i a tots els que vau venir a fer una ullada.

Ah, i ja prenem nota: a la propera signatura de llibres que programem ens comprometem a informar-vos amb més temps!!!

Eli

No hay comentarios:

Publicar un comentario